Laura Orgué guanya la segona prova del campionat del món de Quilòmetre Vertical

laura-orgueLaura Orgué guanya la segona prova del campionat del món deL’esquiadora i corredora de muntanya Laura Orgué ha guanyat el Quilòmetre Vertical de la Face de Bellevarde, prova del calendari mundial de la ISF.

Amb una distància de 2,9km i un ascens de 1.000 metres positius, la catalana s’ha imposat amb un temps de 40:52 arribant en primera posició de les fèmines i 15a de la general, a una altitud de 2.809 metres, seguida de la fondista italiana Antonella Confortola i l’esquiadora francesa Axelle Mollaret, que han arribat en 42:30 i 44:45.

La igualadina, resident a Argolell, juntament amb Kilian Jornet, es va proclamar fa dues setmanes Campiona del Món de Quilòmetre Vertical a la població francesa de Chamonix.

Segons informa Esports3, el corredor català Agustí Roc ha quedat tercer en categoria masculina amb un temps de 37:18.

La prova celebrada a la Val d’Isère i Sestrière (Itàlia) ha estat la segona prova del calendari de la Sky Running Federation després de la prova celebrada el passat més de maig a la illa de La Palma, i prèvia a la següent que tindrà lloc el proper cap de setmana a Canazei (Itàlia), la Dolomites SkyRace.

Després de 8 anys sense celebrar la prova, la població italiana ha decidit tornar a organitzar el mític Quilòmetre Vertical, que va celebrar la primera edició l’any 1996.

(Foto: @Talkultra)