La tercera Sessió del Curs 2015-2016 de l’Aula Magna d’Andorra la Vella, se celebrarà al Centre de Congressos, aquest dijous, 17 de novembre, a partir de les 15.30 hores.

La professora de l’Escola d’Infermeria i de Gestió de la Universitat d’Andorra, Neus Lluelles, hi tractarà un tema d’Empresa, amb el títol “La publicitat de les nostres generacions: un viatge del passat al present amb toc pràctic i creatiu”.

El curs d’aquesta onzena edició de l’Aula Magna es va iniciar amb la conferència inaugural, a finals del mes d’octubre, i des de llavors, han tingut lloc dues sessions on s’hi ha exposat qüestions de Ciència i Salut. 

La finalitat del projecte de l’Aula Magna – concebut l’any 2005 per la Universitat d’Andorra i Comú d’Andorra la Vella l’any 2005 – és el d’apropar la Universitat a la societat, de tal manera que tothom que ho desitgi pugui tenir accés al coneixement.

Així, per al present curs, s’ha programat un seguit de sis sessions, que inclouen formació en diversos àmbits del coneixement.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada