L’Auditori Nacional acull la projecció solidària de ‘Langtang’, de Kilian Jornet

Cims Màgics organitza la projecció solidària de ‘Langtang’, el dilluns 25 d’abril a les 21 hores. Es tracta de la darrera pel·lícula de Kilian Jornet que es veurà a l’Auditori Nacional d’Andorra. Tots els beneficis de l’acte seran destinats al repte solidari que Jornet i el seu projecte ‘Summits of My Life’ impulsen al costat de l’ONG SOS Himàlaia. El repte solidari pretén recaptar fons per a la construcció de 116 cases a la Vall de Langtang, al Nepal. L’entrada té un cost de 5 euros.

‘Langtang’ la darrera pel·lícula de Kilian Jornet es projectarà el dilluns 25 d’abril a l’Auditori Nacional d’Ordino, a les 21 hores. Es tracta d’una proposta solidària que organitza Cims Màgics i que destinarà els beneficis de l’acte (l’entrada val 5 euros) al repte solidari que Jornet i el seu projecte ‘Summits of My Life’ impulsen amb la col·laboració de l’ONG SOS Himàlaia.

L’objectiu que té entre mans aquesta iniciativa en què pren part l’esportista és la construcció de 116 cases a la Vall de Langtang, al Nepal. El terratrèmol que va patir el país fa tot just un any va tenir greus conseqüències en aquesta vall situada al nord-est del país. El poble de Langtang va quedar enterrat i als pocs supervivents de la catàstrofe els va deixar sense casa. Els habitants de la Vall del Langtang s’han organitzat en un comitè a través del qual coordinen els donatius d’organitzacions internacionals per invertir-los en la reconstrucció de la vall. La projecció del film coincideix amb l’aniversari d’aquest greu terratrèmol que va assolar el Nepal i es du a terme a diferents llocs del món.

L’acte l’organitza Cims Màgics amb la col·laboració del Govern, el Comú d’Ordino i RTVA i les entrades ja es poden adquirir a les Oficines de Turisme d’Ordino i d’Andorra la Vella, així com a la taquilla de l’Auditori Nacional d’Andorra una hora abans de la sessió.

‘Langtang’ és el relat d’un viatge al cor del Nepal. Després d’anul·lar l’expedició a l’Everest pel terrible terratrèmol que va sacsejar el país, Jornet i el seu equip van decidir viatjar de totes maneres deixant de banda el repte esportiu. Allà, van ser testimonis de com la natura pot convertir-se en botxí implacable d’una vall i dels seus habitants. Alhora, la pel·lícula esdevé un cant a la vida i un homenatge a l’esperança.

Text: ANA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.