L’aturada a Catalunya provoca una reducció del 75% del transport de mercaderies

Els transportistes de mercaderies constaten que l’aturada general d’aquest dimarts a Catalunya va reduir entre un 70 i un 80% els viatges. Una cosa similar ha passat amb el transport de viatgers. Els petits comerços també han notat el desabastiment.

Aquest dimecres, els transportistes de mercaderies estan tornant a la normalitat després de l’aturada general a Catalunya, i intenten recuperar els viatges que no van poder fer dimarts: unes tres quartes parts del total. Pel que fa a l’estació d’autobusos, també es van cancel·lar la majoria dels viatges, cosa que va afectar unes 300 persones. Molts d’ells han optat per agafar els primers autobusos d’aquest dimecres al matí, quan s’ha registrat un augment en el nombre de passatgers, segons ha indicat el director de l’Estació Nacional Autobusos, Jaume Vidal.

Des dels grans magatzems asseguren que no hi ha hagut una davallada significativa de les vendes. Sí que ho han notat, en canvi, els petits comerços, que han tingut problemes per oferir alguns productes, bàsicament els frescos com fruita, verdura o peix, i això s’ha traduït en una disminució dels clients.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.