L’Ateneu Alt Urgell obre portes amb una festa d’inauguració

ateneu alt urgellL’Ateneu Alt Urgell obre portes. Aquest dissabte, dia 25, el nou espai del centre històric de la Seu es donarà a conèixer amb un conjunt d’activitats obertes a tothom al llarg del dia.

La inauguració oficial culmina una tasca iniciada ara fa poc més d’un any, amb l’objectiu de crear un nou punt de reunió per a col·lectius i accions reivindicatives de la comarca des de la perspectiva social i nacional. Durant aquest període, els impulsors han realitzat assemblees, comissions i actes al carrer per donar-se a conèixer i recollir diners i suports. Actualment l’Ateneu compta amb prop de 80 socis i sòcies.

Els darrers mesos s’ha fet treball en comú per condicionar el local, ubicat a l’antiga bodega del carrer Capdevila, amb l’aportació de diferents socis i veïns. Durant aquest estiu mateix, l’Ateneu ja oferirà “una programació cultural variada”, i de cara a la tardor es proposa crear “una programació estable que se sumarà a les activitats que des de diverses entitats i col·lectius es desenvoluparan”.

Programa d’actes

La inauguració començarà a 2/4 de 12 del migdia amb un taller d’estampació de samarretes. per participar-hi cal portar una samarreta blanca. A les 12 començarà la cercavila amb la Xaranga Rolling Band, pel mercat i fins a l’Ateneu.  A la una hi haurà un vermut i la presentació de l’exposició permanent de la història del local de l’Ateneu.

A partir de les 2 del migdia es farà un dinar amb arròs de muntanya i opció vegetariana. A les 4 de la tarda hi haurà un quinto; a les 6, una activitat per a petits i grans organitzada pel CAU; a 2/4 de 8 del vespre, ball de tarda amb l’Orquestrina Trama i Pep Lizandra; a les 9, un sopar, i a 2/4 d’11 de la nit, una Cantada Popular de cloenda amb diversos músics.

Els tiquets per al dinar es poden comprar anticipadament a l’Ateneu mateix, obert a les tardes. Es demana confirmar l’assistència com més aviat millor per poder assegurar la previsió d’àpats.

(Text: RàdioSeu)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.