L’Associació Salut Mental Pallars disposa des d’aquest mes d’abril d’un nou espai ubicat a Sort on l’entitat sense ànim de lucre ofereix suport i col·laboració a les persones amb un diagnòstic de salut mental i a les seves famílies. Aquesta nova seu es va inaugurar el 7 d’abril amb l’assistència del gerent de la Regió Sanitària de Lleida i de la Regió Alt Pirineu i Aran, Jordi Cortada. 
 
Ara situada al carrer Major 62, de Sort, l’Associació Salut Mental Pallars es va crear el juliol de 2014 per tal de millorar la qualitat de vida i la situació social de les persones amb problemes de salut mental, i vetllar per la igualtat d’oportunitats, la no discriminació i la defensa dels seus drets. Un altre dels objectius de l’entitat és trencar estigmes en salut mental, ja que una de cada quatre persones experimenten algun problema de salut mental al llarg de la seva  vida.
 
En aquests tres anys, l’entitat ha aconseguit establir el projecte d’atenció social, assessorament i suport en l’àmbit de la salut mental. També s’ha consolidat en oferir serveis per incrementar l’autonomia personal i de socialització i, per tant, incrementar la qualitat de vida dels afectats gràcies a activitats de lleure com tallers de moviment, fusta, expressió lliure, informàtica, ceràmica, creació, música, rehabilitació cognitiva o comunicació com eina rehabilitadora, entre d’altres. A més, ofereix monogràfics de gestió de les emocions, atenció psicològica individualitzada i de caràcter psicoeducatiu per a familiars, entre d’altres. 
 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada