L’Associació Marc G.G. organitza la segona marxa popular

marxa-marc-ggL’Associació Marc G.G d’ajuda mútua per a pares que han perdut un fill organitza la segona marxa popular per Andorra i Escaldes. La marxa  tindrà lloc el dia 31 de maig, a les 10.30 h, i la sortida es farà des del Prat del Roure.

El recorregut serà d’uns 3,5 km aproximadament i està oberta a tothom. Poden participar-hi nens i gent gran, ja que s’ha pensat en fer una marxa perquè hi pugui participar gent de totes les edats.

La sortida es farà del Prat del Roure cap a:

-Passatge Arnaldeta, Av. Carlemany, Av. Meritxell, Les Canals, Dr. Nequi, Plaça Rebés, Dr. Vilanova, Prat de la Creu, Consell d’Europa, Dama de Gel, Esteve Albert,

L’arribada serà al Prat del Roure d’Escaldes-Engordany.

L’Associació Marc G.G. és una entitat que es va constituir amb l’objectiu de ser un grup d’ajuda mútua per a pares que han passat per l’experiència de la mort d’un fill, però també  dóna suport a les persones que han sofert una pèrdua. La iniciativa va néixer de la mà de Rosa Galobardes, fundadora i presidenta de l’Associació, arran del dol pel seu fill Marc González Galobardes -que va morir en un accident el 13 de maig del 2011-. Galobardes ha lluitat per crear una plataforma de suport emocional per a famílies que es troben en la mateixa situació.

L’objectiu d’aquesta marxa popular és donar-se a conèixer una mica més a tots els ciutadans d’Andorra.

Per aquesta primera marxa és farà un sorteig de varis premis per a tots els participants.

Les inscripcionses poden fer a topcrono.net