associacio-escriptors

Amb  el suport del Comú d’Andorra la Vella, l’Associació d’Escriptors del Principat d’Andorra (AEPA), organitza un taller d’Escriptura Creativa per a joves i adults. Emmarcat dins el programa de la Capitalitat Iberoamericana de la Cultura 2016. El taller s’iniciarà el proper dijous dia 17 a les 19 hores al Centre Cultural de la Llacuna.

L’objectiu del taller és oferir als participants les eines essencials per a introduïr-se a l’escriptura literària i en el diferents generes: narrativa, novel·la, assaig, etc. Es tracta de superar els típics errors dels principiants i ajudar-los a establir les normes més importants. Tanmateix, es donarà a conèixer la fórmula per estructurar el text, com caracteritzar, i com descriure els escenaris de la narració, escollir la veu narrativa,analitzar el temps narratiu i sobretot preparar el diàlegs.

El taller que durarà aproximadament tres mesos, s’impartirà cada dijous a  les 19 h. (excepte en vacances de Nadal) i s’iniciarà el proper dijous dia 17 de novembre al Centre Cultural de la Llacuna.

Paral·lelament i cada tercer dijous del mes, a partir del 15 de desembre 2016, a la sortida del taller, els alumnes que ho desitgin podran conèixer diferents autors, tant literaris com d’altres disciplines. Serà en una trobada informal i opcional (Independent del taller) i que està prevista a la Cafeteria social de la Llacuna a la planta inferior. Aquesta segona proposta solament és per al tercer dijous de cada més i a la Cafeteria de La Llacuna, a les 20.15 hores. (El programa concret es facilitarà a l’inici del taller).

Per a més informació sobre el taller, cal dirigir-se al Centre Cultural de La Llacuna del Comú d’Andorra la Vella. Telèfon: 730 037. Mail: lallacuna@comuandorra.ad

En el cas de les Trobades de la Cafeteria, sota el lema “L’autor i la seva obra” cal contactar amb l’Associació d’Escriptors del Principat d’Andorra (AEPA) a través del correu electrònic: Escriptors@andorra.ad

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada