L’Associació del Centre Històric de la capital se suma al Carnaval amb una sardinada popular

L’Associació del Centre Històric d’Andorra la Vella ha presentat aquest dijous les accions que es duran a terme durant la setmana de Carnaval. La secretària de l’associació, Maria Garcia, ha anunciat la participació a la rua de Carnaval que tindrà lloc aquest dissabte i que es farà amb el vehicle del Centre Històric. Des del Centre Històric es repartiran fulls de mà i propaganda de les activitats que faran alguns comerços. La participació a la rua és oberta a tothom, i s’hi pot afegir amb l’únic requisit d’anar disfressat. Garcia també ha destacat la sardinada que es farà el proper dimarts. Les entrades seran gratuïtes però s’hauran d’anar a buscar als comerços del Centre Històric.

L’Associació del Centre Històric participarà en la rua conjunta d’Andorra la Vella i Escaldes-Engordany, aquest dissabte. La secretària de l’associació, Maria Garcia ha explicat que tothom s’hi pot afegir i l’únic requisit serà que s’hi vagi disfressat. Durant aquesta rua, es repartiran fulletons de mà i publicitat dels establiments i comerços del Centre per tal de donar a conèixer les activitats que es duran a terme. També els mateixos comerços seran els encarregats de repartir les entrades gratuïtes per la sardinada que se celebrarà el proper dimarts sobre les 19.30 hores, a la plaça Guillermó de la capital. Amb aquesta iniciativa es vol dinamitzar l’activitat comercial del centre, ja que es preveu que hi assisteixin entre 100 i 200 persones, si el temps acompanya.

Garcia ha recordat que en accions anteriors, no sempre s’han obtingut uns resultats tan bons com voldrien, però ha destacat que cada cop van augmentant i es fan més populars. En aquest sentit, ha manifestat que ‘en època de crisi, hem millorat? Tampoc et sabria dir, intentem tots aguantar. Si no haguéssim fet res, estaríem pitjor. Estan tancant moltes botigues ‘. Garcia també ha recordat que el 80% dels clients dels comerços són del país.

TOTES LES NOTÍCIES