L’associació de veïns del Pas pregunta en una enquesta sobre les necessitats del CAP per informar-ne als metges

L’associació de veïns del Pas de la Casa ha elaborat una enquesta per demanar a tots els ciutadans del poble quines necessitats creuen que hi ha en relació al Centre d’Atenció Primària. Segons ha informat el president de l’associació, Òscar Borra, en una reunió amb representants del Govern, el Comú, el SAAS, i els metges, se’ls va informar de la intenció de millorar el CAP i se’ls va demanar que exposin les demandes que vulguin fer.

Des de l’associació es vol donar veu a tots els ciutadans del poble i per això s’ha demanat a tothom qui vulgui que respongui a dues preguntes indicant quines necessitats creuen que té el CAP del Pas de la Casa, i quines millores, en general, creuen que afavoririen la parròquia. Tot i que des de l’associació encara no s’ha expressat quines millores es reclamaran, sí que han indicat que pot ser que es demani que hi vagin alguns especialistes o que ampliïn algun tipus d’atenció.

El president de l’associació ha indicat que la intenció és recollir els posicionaments de tots els veïns perquè els metges els tinguin en compte a l’hora d’organitzar els canvis que es puguin fer de cara a l’hivern vinent.