transportistesEl proppassat divendres dia 7 de febrer, va tenir lloc l’assembla anual de socis, de l’Associació de Transportistes de Mercaderies i Carburants d’Andorra.

En la reunió es varen tractar diferents qüestions internes del funcionament de la pròpia entitat, així com l’estat de comptes, i aprovació del pressupost pel exercici 2014. La trobada va servir per fer un resum de les activitats de l’associació, així com un repàs als punts mes destacats.

Es destaquen les accions fetes des de el col·lectiu per impulsar conjuntament amb Govern, una proposta de llei de transport per regular l’activitat del transport de mercaderies, al nostre país, ja sigui per transportistes Andorrans com forans, aixi com diferents convenis bilaterals de transport.

Tot i els tímids resultats obtinguts també es va destacar la feina feta, en posar de relleu les dificultats dels accessos a Andorra, en períodes de clima advers.

Val a dir que l’associació reconeix els esforços fets per l’administració Andorrana per intentar trobar una entesa amb les autoritats franceses per disposar d’uns accessos en condicions. Tot i això, i constatats els resultats dels esforços de l’administració Andorrana, amb l’ambaixada francesa i la prefectura de l’Ariège, es posa de manifest la necessitat de abordar aquesta qüestió de forma bilateral entre els ministeris d’afers exteriors respectius.

Alhora, i desprès dels problemes de principis del any passat, els presents han volgut deixar de manifest la bona predisposició i la bona gestió del transit de mercaderies que esta duent a terme la Duana Espanyola.

La mateixa reunió ha servit per fer eleccions a la junta directiva (2014-2018), que queda com segueix: Francesca Barbero com a presidenta, Toni Garcia de vicepresident, Ramon Pujol de secretari i Nino Marot de tresorer. A banda, també s’han renovat els sis vocals de la junta.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada