L’Associació de Malats d’Alzeimer vol recollir opinions sobre el tracte als afectats

L’ Associació Andorrana per la Malaltia de l’ Alzheimer  ( AAMA ) posa a disposició de totes  les famílies i persones que tinguin algun familiar , amic o conegut que pateixi algun tipus de malaltia  crònica greu ,   com pot ser  el deteriorament cognitiu  ocasionat per   la malaltia d’ Alzheimer entre d’ altres , que estigui  ingressat  en algun Centre i / o   establiment de serveis socials i sociosanitaris ,   ja sigui  d’ àmbit públic com privat del país  l’ Adreça electrònica  aama.andorra@gmail.com . perquè puguin expressar en tota  llibertat i amb total  discreció la seva opinió del tracte que reben els seus malalts  dintre l ‘entitat  sigui quina sigui  .

L ‘associació vol saber els neguits , el que preocupa als familiars amics i/o coneguts d’ aquetes persones malaltes  . Volem conèixer,  les mancances  les dificultats , els problemes a nivell d’ atenció i tracte que pateixen i que han d’ afrontar en el seu dia a dia els malalts amb deteriorament cognitiu greu dintre l’ establiment on resideixen . Mancances , dificultats i problemes ocasionats moltes vegades per la manca de recursos humans, recursos econòmics falta de coordinació , manca de formació específica etc.  

Creiem que si es vol aconseguir un model sanitari de màxima eficiència i qualitat , per les persones malaltes residents ,  s’ha de poder parlar i explicar  de manera clara , sense por , sense embuts  les mancances  que pateixen els centres del nostre país.

Jaume Garcia Garriga
President  (AAMA )  Associació Andorrana per la malaltia de l’ Alzheimer

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.