La nova presidenta de l’Associació de la Gent Gran de Canillo, Rosita Alcobé, ha volgut impulsar noves activitats i fomentar la participació de la gent gran durant els cinc mesos que porta en el càrrec. Alcobé ha explicat  que des que és presidenta ha aconseguit la incorporació de 15 nous membres, assolint així la xifra de 135 inscrits, dels quals 106 estan en actiu. Entre les noves activitats que ha impulsat al casal de la gent gran, s’hi poden trobar tallers manuals de mocadors de seda o de decoració de ventalls, a banda de potenciar les sortides per la parròquia i els viatges a l’estranger, i de fomentar l’assistència als ja tradicionals dinars mensuals que organitza l’Associació pels hotels i restaurants de Canillo.

Segons la nova presidenta de l’Associació de la Gent Gran de Canillo, Rosita Alcobé, tot i l’elevada xifra d’inscrits al casal de la gent gran, només hi assisteix habitualment un grup reduït de gent. Alcobé ho atribueix al fet que a la gent gran de Canillo li costa sortir de casa, i és per aixó que des de l’Associació s’intenta animar els padrins a acudir al centre. La presidenta ha volgut remarcar que un dels resultats d’aquest esforç de persistència és la incorporació de quinze nous membres en cinc mesos.

Rosita Alcobé també ha fet menció dels recursos que reben des del Comú i ha assenyalat que només són unes pagues simbòliques. No obstant, ha dit que des de l’Associació s’organitzen activitats per recaptar diners com el ‘quinto’ de Nadal, o la fira de Canillo amb la venda de gorres, bufandes, mocadors i loteria. Aquests diners recaptats van destinats a pagar el 15% del viatge que es fa cada any a una localitat diferent. Enguany s’ha previst un viatge al mes de setembre al sud d’Espanya i s’ha optat per anar més a prop que altres anys a causa de la situació econòmica.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada