dissenyadorsL’Associació de Dissenyadors Professionals d’Andorra (ADPA), vol donar un nou impuls a l’entitat ampliant la participació i fentse més present a la societat del país. Per aquest motiu, s’ha designat una presidència temporal que vol encarar una nova etapa de l’associació.

La nova junta està encapçalada per Pere Moles. Anna Mangot continuarà com a tresorera, Josep Mª Garrido serà el secretari i Sandra Álvarez i Roger Cortés faran de vocals. Tal i com han explicat, la intenció és seguir el treball de difusió endegat per l’anterior junta. Moles ha valorat “molt positivament” la tasca realitzada per l’anterior equip de gestió que presidia Josep Maria Mangot i ha assegurat que la voluntat de l’associació és seguir creixent fent un cop de timó i tenint en compte en els moments econòmics que estem passant. “La crisi és econòmica, no creativa” diu Moles.

Per aconseguirho, aquest equip planeja impulsar la presència online de l’associació i realitzar accions pedagògiques que permetin apropar tot el relacionat amb el disseny entre els ciutadans. “Volem arribar a un ventall més ampli d’amants del disseny que puguin trobar en l’associació un punt de referència”, ha indicat Moles.

El nou president ha remarcat que assumeix temporalment aquest càrrec esperant poder tenir un relleu que segueixi impulsant l’ADPA.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada