L’Associació d’Assessors Tributaris i Fiscals ha convocat la seva assemblea constitutiva el dia 15 d’octubre de 2013 a les 18:00 hores, a la sala d’actes de MoraBanc. Aquesta nova associació té per objectiu oferir eines de formació i de recerca científica als professionals d’aquest àmbit davant el nou marc fiscal d’Andorra que obre una nova via de negoci que ja existeix a la resta de països. Està adreçada a advocats i economistes, però també a comptables, llicenciats en ciències empresarials i persones amb coneixements en dret tributari.

L’assemblea constitutiva serà precedida per una conferència oberta al públic sobre la fiscalitat de les persones físiques i dels professionals liberals, impartida conjuntament per Marc Vilallonga, advocat i secretari del Consell d’Administració de MoraBanc i Joan Oliver, economista i consultor, fundador de l’empresa Strategos.

Aquest acte serà presidit pel ministre de Finances, Jordi Cinca, i el director general de l’Agència Tributària Andorrana, Albert Hinojosa.

Dins de la tasca divulgativa que vol portar a terme l’Associació d’Assessors Tributaris i Fiscals està previst organitzar més esdeveniments sobre temes que puguin ser d’interès per als associats i la ciutadania en general. El proper mes de febrer està programada una altra conferència, en aquest cas relativa a la nova Llei de Bases de l’Ordenament Tributari.

MoraBanc col·labora en aquestes iniciatives en el marc del seu compromís amb els professionals liberals, que té per objectiu la seva formació contínua, la qualitat i la divulgació de normes, en aquest cas tributàries, que afecten els ciutadans.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada