L’Associació d’assessors tributaris i fiscals ha celebrat una reunió, aquest dimarts a la tarda, en què s’han format les comissions de treball, s’han decidit els seus responsables i s’han debatut altres qüestions. El president de l’associació, Jean Michel Rascagneres, ha informat que actualment hi ha uns 75 membres a l’associació entre advocats, comptables i altres professionals de l’àmbit fiscal i tributari. Així, l’objectiu és que amb les comissions s’afavoreixi la participació de tots els membres i la seva implicació.

Diversos membres de l’associació d’assessors tributaris i fiscals s’han reunit a la sala d’actes d’una entitat financera on han tractat diverses qüestions internes. S’ha acordat la creació de set comissions de treball centrades en els diferents impostos del país, i a cada una d’elles s’hi han afegit els membres que ho han volgut per poder aportar els seus coneixements i debatre al respecte, i s’ha designat un responsable. Amb aquestes comissions es pretén que ‘tothom es pugui implicar perquè volem una associació el més participativa possible’, segons ha indicat Rascagneres.

A més, en la reunió d’aquest dimarts s’ha parlat dels dos seminaris que s’estan preparant des de l’associació, sobre les Sicav andorranes i, més tard, sobre la llei de bases de l’ordenament tributari. Rascagneres ha explicat que aquest segon s’ha decidit posposar-lo fins que el Consell General l’aprovi per poder-lo presentar amb les modificacions que s’hi facin.

També han parlat durant la reunió de la creació d’una nova pàgina web i un logo per a l’associació, i s’ha passat el recompte de membres, que actualment se situa en 75.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada