L’Associació d’Alzheimer oferirà tallers per a cuidadors i malalts


L’Associació d’Alzheimer oferirà tallers per a cuidadors i malalts a través d’un gabinet especialitzat del país. Es tracta d’una formació que tractarà de donar eines a les famílies per afrontar aquesta malaltia. L’associació presentarà la setmana vinent un llibre de contes sobre la malaltia en la primera gala Pere Valls.

L’Alzheimer és una patologia que afecta tot l’entorn del malalt. Per això formar i preparar els cuidadors és una de les prioritats de l’associació que aplega els familiars de malalts d’Alzheimer. Per aquest motiu, les responsables de l’entitat s’han mostrat a Ràdio Nacional molt satisfetes de poder començar a oferir tallers especialitzats. Seran vuit tallers, per tenir “un continu coneixement de la malaltia”, ha explicat la presidenta Montse Valls.

Un altre dels seus objectius és que es doni una atenció especialitzada als afectats, una demanda que ja s’està treballant des del SAAS, segons els han informat des de l’hospital. “És un dels nostres objectiu que estàvem reivindicant, està a punt de veure la llum i això és el més important. Estem començant a tenir resultats”, celebra Valls.

L’Associació Andorrana per a la Malaltia de l’Alzheimer celebrarà el 21 de setembre la primera gala Pere Valls on es presentarà un llibre de contes sobre la malaltia en el qual han col·laborat diversos escriptors. Un llibre que van poder finançar gràcies a una campanya de micromecenatge.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.