L’Associació Comptables del Principat, en col·laboració amb l’ACCID (Associació Catalana de Comptabilitat i Direcció), organitza la conferència “Noves tendències en la direcció de l’Empresa Familiar”, que tindrà lloc el proper dia 28 de novembre, a la sala d’actes del Centre Cultural La Llacuna, d’Andorra la Vella, a les 19h30.

La ponència anirà a càrrec de José Luis Gallizo, catedràtic d’Economia Financera i Comptabilitat i director de la Càtedra de l’Empresa Familiar de la Universitat de Lleida.
Seguidament, es procedirà a un debat obert, amb preguntes.

Noves tendències en la direcció de l’Empresa Familiar: Les empreses familiars constitueixen la major part de les empreses del nostre país. Són organitzacions diferents d’un altre tipus d’empreses. Algunes característiques diferencials són la preferència pel control de l’empresa, la qual cosa suposa fer el possible per no cedir la presa de decisions a accionistes externs. Aquest fet restringeix l’entrada de capital i les possibilitats de creixement. Però no tot és negatiu per a l’empresa familiar, en l’altre costat de la balança se situa el compromís dels membres de la família cap a l’empresa i el seu coneixement dels negocis. Al final, aquest component intangible pot ser l’element diferenciador. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada