Els responsables de l’Associació Carlemany-Calidae volen posar un nou rumb a l’entitat per deixar de centrar-se en la seva oposició al projecte de l’avinguda, i intentar consolidar-se com a associació de comerciants de la parròquia. Cristina Canut ha explicat que estan intentant agrupar tots els establiments, que hores d’ara ja en son cinquanta, i que volen començar a posar en comú petits projectes per reactivar el sector, com ara la idea d’organitzar mercats artesanals un o dos cops al mes a la part alta.

La representant de l’Associació Carlemany-Calidae, Cristina Canut, ha explicat que properament tenen previst convocar tots els associats per constituir-se definitivament com a entitat, amb l’objectiu de representar els interessos dels comerciants i hotelers de la parròquia. Canut ha afegit que, vist que el projecte de fer per a vianants l’avinguda Carlemany ‘ja està dat i beneït’, volen començar a treballar per posar en comú les idees dels diferents comerciants, per fer front als pròxims mesos, ja que ha assegurat que ‘serà la pitjor temporada baixa que passarem’.

De fet, Canut ha assegurat que volen deixar de ser el col·lectiu ‘que diu que no a tot i començar a fer feina d’associació’ i treballar perquè l’entitat es vagi fent gran. Així, volen començar a reunir-se i escoltar els associats, i posar en marxa projectes que puguin ajudar a reactivar i dinamitzar el comerç de la parròquia. Una de les idees que ja s’ha posat sobre la taula és la possibilitat de celebrar mercats artesanals a la part alta un o dos cops al mes.

D’altra banda, Cristina Canut ha lamentat que el Comú encara no els hagi presentat un full de ruta del projecte de l’avinguda Carlemany, i que no se’ls hagi cridat a formar part de les comissions per decidir aspectes de la senyalització i la que s’havia de crear per parlar de la dinamització de l’avinguda. També estan esperant que la corporació reprengui les reunions de la comissió de treball, que es va reunir tres cops i que es va aturar perquè no s’avançava.

Tot i que veuen que el Comú no canviarà d’opinió en relació al projecte, Canut ha destacat que ells continuen creient en una solució mixta i que les decisions s’han de prendre amb diàleg.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada