L’Associació Andorrana per la Malaltia d’Alzheimer publica una antologia solidària per recaptar fons

L’Associació Andorrana per la Malaltia d’Alzheimer (AAMA) presenta el pròxim dia 21 de setembre, dins de la I Gala Pere Valls, l’antologia solidària Un passat i un futur presents, amb les vendes del qual es consolidaran els objectius d’aquesta associació: mantenir la qualitat de vida dels afectats, donar suport als seus familiars i cuidadors i fer prendre consciència sobre la importància d’aquest mal neurodegeneratiu.

Aquesta antologia, que tindrà un preu de 15 euros, es podrà adquirir en català o castellà el mateix dia de la presentació i, posteriorment, a la seu de la FAAD (Federació Andorrana d’Associacions amb persones amb Discapacitat), situat a Prada Cassadet, local D, d’Andorra la Vella, o pel e-mail aama.andorra@gmail.com.

Aquests llibres, coordinats per el David Arrabal Carrión, contenen els relats d’Adrià Tappi González, Susana Ginesta, Al Segar, Miren E. Palacios, Noelia Montalbán, David Arrabal Carrión, Ció Lerma, Margarita Espuña, Martín Blanco, Griselda Martín Carpena, Roja Bemeta, Daniel Casamayor Pindado, Carlos Plaza, Montiel de Amáiz i Juan Miguel Fernández Fernández.

AAMA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.