L’Assemblea Social de la Seu d’Urgell ha sol·licitat per carta a la cúpula directiva de la Fundació Sant Hospital una reunió per tal de tractar els diferents fronts oberts que té el centre mèdic urgellenc pel que fa al seu futur.

Aquesta situació s’ha tractat a la darrera reunió de l’Assemblea, aquest mes passat, en què persones es va exposar “temes que preocupen” com ara la supressió de determinats serveis, l’augment gradual de les llistes d’espera, la suposada prioritat per a usuaris provinents de la sanitat privada, el tancament de plantes assistencials i quiròfans, els rumors sobre la reducció de personal o bé la baixa qualificació rebuda per part dels usuaris segons les enquestes del Departament de Sanitat.

El gerent del Sant Hospital, Joan Altimiras, s’ha ofert a agilitzar la reunió amb representants de l’Assemblea Social. Tanmateix, ha defensat les gestions que s’estan duent a terme per tal de resoldre alguns d’aquests problemes.

En aquest sentit, el responsable del complex mèdic afirma que s’està buscant, en col·laboració amb els professionals, la manera de reduir la llista d’espera, de la qual defensa que està oferint millors mitjanes que la resta de Catalunya.

D’altra banda, l’Assembla Social també ha demanat que s’aclareixi les possibles malversacions de fons durant els darrers anys des de la direcció del centre. El comitè d’empresa ha demanat que s’obri una investigació al respecte.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada