L’Assemblea Social de la Seu recolza les concentracions contra la perillositat de la N-260 a Montferrer

L’Assemblea Social de la Seu recolza les mobilitzacions que els veïns de Montferrer estan duent a terme per demanar una solució a la perillositat de la cruïlla de la carretera N-260.

El col·lectiu urgellenc ha expressat el ple suport a la demanda que el Ministeri espanyol de Foment construeixi una rotonda o bé una solució alternativa que eviti els continus accidents i ensurts que hi ha en aquell punt. En aquest sentit, l’Assemblea té previst participar activament en les properes mobilitzacions, com ara el tall de carretera que hi haurà aquest diumenge a les 17.15.

Alhora, l’entitat ha fet una crida als veïns de la Seu perquè també demanin la millora de la N-260, ja que també poden ser víctimes d’un accident quan passen per la cruïlla de la Trobada o bé per entrar i sortir de Castellciutat.

De fet, el darrer accident en aquest tram de l’Eix Pirinenc ha estat tot just aquest dijous a la matinada. Un vehicle que provenia d’Aravell va confontre l’espai de parada amb un carril d’incorporació i va topar amb un altre turisme procedent de Lleida. El xoc no ha causat ferits, però sí danys materials en els vehicles.

Recentment, una mestra de l’Escola Els Agols també va ser víctima d’una topada. En aquell cas, a més a més, el responsable de l’accident va fugir. En d’altres ocasions, el tram de la N-260 per Montferrer i Castellciutat ha estat fins i tot escenari d’accidents mortals.

Senyalització confusa i excés de velocitat

Els veïns han denunciat reiteradament que, a banda de la mala senyalització horitzontal i vertical, molts conductors no respecten el límit de 50 km/h al pas per Montferrer. Per això, esperen que els talls que s’estan fent cada diumenge serveixin perquè els visitants es conscienciïn i redueixin la velocitat.

TOTES LES NOTÍCIES