El 28 d’abril a les 21 h, l’Arxiu Nacional d’Andorra organitza un sopar a partir de receptes antigues que es poden trobar en diferents fons documentals dipositats a l’Arxiu. El sopar l’oferirà el Rebost del Padrí al restaurant la Font Blanca de la Cortinada i el menú consistirà en tres plats i serà apte per a celíacs.

A l’Arxiu Nacional hi ha molts fons personals i patrimonials, procedents sobretot de famílies del país en els que s’hi troben gran quantitat de receptes recollides pels membres d’aquestes famílies al llarg dels anys. Aquestes receptes formen part de la cultura d’Andorra i permeten conèixer els costums i gustos alimentaris: els productes utilitzats, les formes de preparació i sistemes de cocció, també les preferències alimentàries, que es feien paleses a l’hora de seleccionar receptes foranies.

A partir d’una sèrie de receptes de l’Arxiu Nacional el cuiner ha triat aquells plats que ha considerat que s’adiuen més als gustos actuals i es poden fer amb productes d’Andorra.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada