La pluja de primeres hores de matí no ha afectat el segon dia de l’Street Art Festival d’Escaldes-Engordany, un festival que neix amb l’objectiu d’habilitar espais als joves perquè puguin expressar-se en diferents disciplines que pengen de l’art urbà. Hem parlat amb els artistes que treballen en tres murals que s’estan duent a terme al voltant del Parc del Roure.

El carrer ha esdevingut un dels millors escenaris per expressar l’art, i més en els darrers anys, amb l’explosió de l’Street Art. Això ho sap prou bé Morne, que aterra per primera vegada al Principat per fer un mural que homenatja el país.

La mateixa manera d’expressar-se que ha escollit Nano4814, que està plasmant a la façana de l’escola bressol escaldenca una explosió de colors.

A l’altra banda del carrer dels Veedors, l’artista andorrana Mercè Ciaurritz proposa amb ‘Vincles’ una creació col·lectiva, on gent de diferents generacions s’animi a aportar el seu granet de sorra que formarà part d’un gran mural.

El matí ha acabat amb un debat al vestíbul del Prat del Roure sobre la influència de l’art urbà en zones on no hi ha tradició, com passa a Andorra.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada