Durant tot el curs de l’Escola d’Art del Comú d’Andorra la Vella, usuaris del Centre de dia de Salut Mental han assistit a classes de grup de Pintura i Plàstica, un dimarts cada 15 dies.

Durant els darrers mesos han realitzant diferents treballs manuals, tot experimentant diverses disciplines artístiques, des del dibuix al gravat, l’estampació i la creació de volums en fang.

 La finalitat de l’aprenentatge i la realització de treballs plàstics és principalment incentivar els alumnes a fer una activitat lúdica a través de la qual gaudeixin i s’ho passin bé, però paral·lelament hi ha una voluntat de formació en les tècniques, per tal de desenvolupar les seves capacitats manuals, cognitives i creatives.

 Vist l’òptim resultat dels treballs realitzats, la professora Neus Mola ha cregut convenient que seria una experiència enriquidora la realització d’una exposició col·lectiva de les obres d’aquests alumnes on s’hi exposi públicament tots els seus treballs.

 La mostra col·lectiva, intitulada “L’art com a llenguatge emocional”, serà inaugurada el dimecres 18 de juny, a les set del vespre, a l’Espai B’Art del Centre Cultural la Llacuna.

S’hi podrà veure les obres de Francesc Cairat, Montserrat Comella, Anna Conceiçao, Esther Coma i Fidel Gallardo, fins al dia 3 de juliol.