Durant el Curs 2013-2014 de l’Escola d’Art del Comú d’Andorra la Vella, usuaris del Centre de Dia de Salut Mental han assistit a classes de grup de Pintura i Plàstica, un dimarts de cada 15 dies.

Els darrers mesos han realitzant diferents treballs manuals, tot experimentant diverses disciplines artístiques, des del dibuix al gravat, l’estampació i la creació de volums en fang.

La finalitat de l’aprenentatge i la realització de treballs plàstics era la d’incentivar aquest alumnes a fer una activitat lúdica a través de la qual gaudissin i s’ho passessin bé, però paral·lelament hi ha hagut la voluntat de formar-los en tècniques, per tal que desenvolupessin les seves capacitats manuals, cognitives i creatives.

Vist l’òptim resultat dels treballs realitzats, la professora Neus Mola va creure convenient que seria una experiència enriquidora la realització d’una exposició col·lectiva de les obres dels alumnes, on s’hi mostrés públicament els seus treballs.

La mostra col·lectiva, intitulada “L’art com a llenguatge emocional”, exposada a l’Espai B’Art del Centre Cultural la Llacuna, permetrà veure i admirar les obres de Francesc Cairat, Montserrat Comella, Anna Conceiçao, Esther Coma i Fidel Gallardo, a partir del dijous 19 de juny i fins al dijous 3 de juliol.

 

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada