L’arribada de la Fnac crearà més de 25 llocs de treball i fomentarà les activitats culturals


Aquest divendres s´inaugura el centre Fnac a Andorra. La franquícia francesa que s´ha erigit com a centre de cultura, oci i tecnologia obre les portes als Grans Magatzems Pyrénées i ho fa amb una jornada d´activitat cultural.

L’arribada de la franquícia era molt esperava i se’n parlava des de feia temps. El director de màrqueting del grup Pyrénées, Joaquim Serrahima, assegura que “els preus són més bons que els d’Espanya i França”.

Durant aquest divendres desenes de persones treballen des de primera hora del matí per tenir la cartelleria i els prestatges a punt per rebre els primers clients.

L´obertura crearà més de 25 llocs de treball formats per gent del país. Les activitats culturals, segons Serrahima, seran un dels principals motors de la botiga i la zona del Fòrum serà l´espai reservat per presentacions i signatura de llibres, concerts en directe o xerrades sobre cinema.

Divendres a partir de les 9.30h Fnac obrirà amb ofertes, concerts i activitats per a tots els públics. Les mascotes del Club Piolet, el Piolet i la Violeta, i les de Naturlàndia no es perdran l´esdeveniment i la tarda serà amenitzada amb nombrosos concerts on actuarà Patxi Leiva, Bluetonics, Blau d´Àngel, Efrem Roca i,Jordi Barceló i els discjòqueis d´Andorra Sound Project.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.