L’AREB rep diverses ofertes per a la compra de Vall Banc

Aquest dijous acabava el termini perquè l’Agència Estatal de Resolució d’Entitats Bancàries (AREB) rebés les ofertes per a la compra del banc pont de BPA, Vall Banc, i aquest període s’ha conclòs, segons han indicat fonts consultades, amb la formalització de “diverses ofertes”. Ara s’obre un termini d’anàlisi “complex” en el qual l’entitat analitzarà les ofertes rebudes, i que pot trigar en desenvolupar-se des de diferents dies a fins i tot a un parell de setmanes, tal com han concretat les mateixes fonts.

El termini perquè l’Agència Estatal de Resolució d’Entitats Bancàries (AREB) rebés ofertes per a la compra de Vall Banc s’ha conclòs aquest dijous amb diverses propostes sobre la taula, tal com han indicat diverses fonts consultades. De moment, no ha trascendit el nombre concret d’ofertes formalitzades ni de quines de les 8 entitats que inicialment van mostrar interès es tracta. Les mateixes fonts han recordat que ara s’obre un període en el qual s’han d’analitzar aquestes ofertes, una anàlisi que pot ser complexa i que, per tant, pot arribar a allargar-se des de diferents dies a dues setmanes.

Cal recordar que l’AREB havia seleccionat un total de vuit candidats (quatre del país i quatre de forans) per passar a la segona fase del procés de subhasta, després que des de l’AREB es convidés una trentena a prendre part en aquest procés. Aquest procés de venda es va iniciar a finals del mes d’octubre de l’any passat (concretament el dia 29) i des de llavors s’han donat diferents terminis per a la recepció definitiva de les ofertes.

Text i foto: ANA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.