bpaEls representants legals de l’AREB i dels treballadors de Banca Privada d’Andorra han acordat, durant la reunió que han mantingut aquest dimecres a la tarda, fixar el 31 de juliol com a data màxima per tancar la negociació de les condicions pels possibles acomiadaments i per les recol·locacions dels empleats de l’entitat. Així ho ha indicat l’advocat dels empleats, Manuel Pujadas, que ha afegit que de la trobada també se’n desprèn que les dues parts estan d’acord en poder arribar “a solucions de màxims” tant pel que fa a la continuïtat dels treballadors com en el cas de les indemnitzacions dels acomiadaments que hi puguin haver. 

L’advocat dels treballadors de BPA ha indicat que la reunió ha servit per arribar a tres acords: fixar el 31 de juliol com a data màxima per tancar les negociacions; treballar les dues parts en la mateixa direcció per assolir solucions de màxims tant pel que fa al nombre de treballadors que puguin continuar com per la quantitat de les indemnitzacions i, finalment, informar només dels acords consolidats perquè la negociació no pateixi interferències, males interpretacions per part de tercers ni malestar entre el col·lectiu de treballadors.

Per poder complir amb el calendari, les dues parts mantindran dues reunions setmanals. Un cop hagin pactat les condicions de recol·locació i de baixes, serà l’hora de decidir quants treballadors passen al banc pont.

Text i foto: ANA

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada