L’AREB i els treballadors de BPA arriben a un principi d’acord que previsiblement es ratificarà dimecres

bpa

L’Agència de Resolució d’Entitats Bancàries (AREB) i els representants dels treballadors de BPA han arribat a un principi d’acord en relació al futur dels empleats del banc. Hi han arribat després de setmanes d’intenses negociacions, especialment aquests darrers dies, en que les trobades han estat constants. Així ho ha confirmat  l’advocat dels treballadors, Manuel Pujadas, que no ha volgut, però, desvetllar el contingut d’aquest principi d’acord.

 L’AREB i els representants dels treballadors han estat negociant durant tot aquest temps aspectes com ara la continuïtat laboral dels empleats així com les hipotètiques indemnitzacions que hi puguin haver. Pujadas no ha volgut avançar cap detall del principi d’acord al qual han arribat totes dues parts, ja que ara caldrà que el conjunt de treballadors representats, d’una banda, i el Consell d’Administració de l’AREB, de l’altra, el ratifiquin, “si el troben acceptable”. Tot i això, ha afegit que la qüestió “pinta bé”.

Un cop el conjunt de les dues parts hagin acceptat aquest principi d’acord, els seus representants es tornaran a reunir, previsiblement dimecres, per tal de ratificar-lo.

(Text i foto: ANA)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.