L’Àrea de Llengua Catalana ofereix 18 cursos gratuïts per fomentar el coneixement del català

L’Àrea de Llengua Catalana oferirà durant el 2018 un total de 18 cursos presencials gratuïts de català i organitzarà la convocatòria d’exàmens per obtenir les titulacions corresponents.

Per tal de fomentar el coneixement i l’avaluació de la llengua d’Andorra entre la ciutadania, s’impartiran, a partir del 29 de gener, un total de 18 cursos presencials gratuïts a Encamp, la Massana, Sant Julià de Lòria i Escaldes-Engordany.

Les persones que es vulguin inscriure a aquests cursos ho poden fer entre el 8 i el 31 de gener mitjançant el web www.cultura.ad/apren-catala.ad o bé mitjançant les butlletes que es troben distribuïdes per tots els edificis públics, centres esportius i de salut, biblioteques i llibreries del país.

Amb l’objectiu de promoure l’avaluació de la llengua catalana, els dies 2 i 3 de febrer tindrà lloc la convocatòria d’hivern dels exàmens oficials de llengua catalana.

Els nivells A1 i A2 es convoquen al vespre del divendres 2 de febrer; els nivells B1, B2 i C1 es convoquen per al dissabte 3 de febrer.

El període d’inscripció queda obert del 2 al 19 de gener al Servei de Tràmits de Govern o bé, si es disposa del mòdul d’identificació en línia personal (MIL), a través de la pàgina www.e-tramits.ad.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.