L’aplicació MyBeweeg, desenvolupada per tres joves andorrans ha estat seleccionada com una de les 15 millors d’Europa dins del concurs que organitza la plataforma de start-ups del Barcelona Mobile World Congres, 4YFN (Four years from now).

El premis 4YFN distingeixen les millors start-ups del món. La competició s’organitza territorialment i els millors de cada continent es disputaran un dels tres premis en joc que es decidiran al proper  MWC de Barcelona a finals de febrer. El dia 29 de gener Rupert Fornell, Santi Macià i Marc Camp, impulsors de MyBeweeg, viatjaran a Eindhoven per fer una presentació de tres minuts del seu projecte i optar a una de les tres places europees.

En la darrera edició dels premis 4YFN hi van participar més de 500 propostes de més de 60 països. Els premis a les tres millors es van anunciar en la darrera edició del Barcelona Mobile World Congres, resultant premiats els projectes Carvelo, HANHAA i X=Photomath.

Els responsables de MyBeweeg consideren aquesta nominació com “un reconeixement a moltes hores de feina i una oportunitat excepcional per guanyar visibilitat per al nostre projecte que serà al punt de mira del jurat, compost per escoles de negoci, gent del congrés i de la plataforma 4YFN, i també de molts inversors potencials que segueixen de prop aquesta iniciativa”.

MyBeweeg, un projecte per a una societat més saludable

El projecte MyBeweeg porta ja més d’un any de recorregut i aquesta nominació no és el primer reconeixement que rep. Fa uns mesos va ser seleccionat per entrar al programa d’acceleració empresarial B-Ready de la Fundació Ship2B. L’aplicació consisteix en una plataforma on-line amb temes relacionats amb la salut, l’esport i la nutrició, continguts que volen ajudar l’usuari a portar una vida més saludable. Els visitants de MyBeweeg tenen accés obert i gratuït a diferents continguts, alguns gratuïts i d’altres de pagament, com ara entrenaments, dietes i programes de recuperació de lesions. L’espai vol ser també un punt de trobada de professionals del sector que podran aportar continguts i tenir contacte directe amb els usuaris.

MyBeweeg està disponible des del mes de desembre a la Play Apple Store.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada