El nou descodificador d’Andorra Telecom ja és compatible amb l’aplicació de la companyia. Des d’avui mateix, els usuaris que tinguin la darrera actualització de l’app podran enllaçar-lo per tal de poder-hi interactuar de la mateixa manera que ho feien amb el descodificador anterior. D’aquesta manera, podran canviar de canal, programar gravacions i consultar la programació dels últims 7 dies, des del telèfon mòbil, entre d’altres funcionalitats molt apreciades pels usuaris.

Carles Casadevall, portaveu de la companyia, en destaca la facilitat d’us: “Els usuaris de l’app l’han utilitzat intensament des del primer dia que la vam llançar, fet que en corrobora la seva utilitat. A més, interactuar amb el descodificador és molt senzill i pràctic perquè pots programar gravacions quan no ets a casa i pots veure la programació de tots el canals d’un cop d’ull. Com no podia ser d’una altra manera, hem fet les adaptacions tècniques necessàries perquè sigui compatible amb el nou descodificador”.

L’app d’Andorra Telecom, que també permet consultar les factures i controlar el consum del telèfon mòbil, així com contractar paquets de televisió, compta amb més de 30.000 descàrregues.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada