L’Aplec Independentista al Pirineu organitza un dinar popular

El primer Aplec Independentista al Pirineu, que se celebrarà aquest diumenge vinent a la Seu, inclourà un dinar popular. Òmnium i l’Assemblea Nacional Catalana, organitzadors de l’acte, han posat a la venda els tiquets per a tothom qui hi vulgui prendre part.

La inscripció anticipada costa 12 euros, mentre que el dia de l’aplec costarà 15 €. L’àpat, a càrrec de Serveis Gastronòmics, constarà d’una fideuà, pollastre amb salsa, tulipa de gelat amb xocolata, aigua, vi, refrescos i cafè.

Els tiquets estan a la venda a Turisme Seu, a l’oficina de l’Espai Ermengol (C. Major 8). La inscripció també es pot formalitzar fent un ingrés al compte d’Òmnium (2100-1154-68-0200070658) i especificant la paraula ‘Aplec’ i el nom de l’inscrit. Amb el rebut es podrà accedir directament al dinar.

D’altra banda, aquest dilluns és l’últim dia per comprar el paquet de bus i entrada pel Concert de la Llibertat. Òmnium i l’ANC de l’Alt Urgell han aconseguir omplir un autocar, però encara disposen d’algunes places, al preu de 40 euros per persona, per als qui s’hagin quedat sense entrada. Es poden aconseguir enviant un correu a alturgell@omnium.cat. La sortida serà el 29 de juny a les 12 del migdia, des de l’Estació d’Autobusos de la Seu.