Les obres de reforma integral de l’aparcament Centre Ciutat-Prat de la Creu ja han finalitzat i, des d’aquest migdia, les 9 plantes de l’equipament estan operatives al cent per cent. Per tant, els usuaris hi poden accedir tant des de l’entrada de la plaça Rebés com des del carrer Prat de la Creu.

La millora dels espais s’emmarca en un projecte de millora global de tota la instal·lació que va començar el gener d’enguany. L’obra, a la qual s’ha destinat 1 milió d’euros de pressupost ha finalitzat en els terminis previstos.

Els paviments de circulació i estacionament de l’aparcament, de més de 22.000 metres quadrats de superfície, presentaven nombroses zones amb un desgast i un deteriorament important, sobretot a les plantes del subsòl.

Al llarg del projecte s’han aplicat materials duradors al paviment i en el cas de les zones de rampes i de les de circulació de vehicles s’han fet tractaments per evitar els lliscaments. També s’ha aprofitat per eliminar voravies al voltant de les àrees de rampa i dotar l’accessibilitat les entrades per a persones amb discapacitat. A més, a cada planta s’han habilitat dues places per a persones amb mobilitat reduïda i un punt de recàrrega de vehicles elèctrics.

La darrera remodelació important que s’havia fet al paviment del pàrquing, que es va posar en funcionament l’any 1982, es va produir fa gairebé vint anys. L’aparcament Centre Ciutat- Prat de la Creu ofereix un total de 798 places.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada