L’aparcament del Parc Central tancarà progressivament a partir del 5 de juny pel Cirque du Soleil

camp-minguillonEl Comú d’Andorra la Vella cedeix un any més l’espai de l’aparcament del Parc Central a Andorra Turisme perquè s’hi pugui celebrar l’espectacle Scalada Storia del Cirque du Soleil. El muntatge començarà el 5 de juny i s’aniran ocupant progressivament els 7.450 metres quadrats de l’aparcament, com a molt fins al 10 d’agost. Així, segons el comunicat d’Andorra Turisme, des de principis de juny es començarà la construcció de l’escenari de 19 metres d’alçada i les graderies que tindran 500 places més que l’any passat i es col·locaran uns metres més endavant. 

El president del Consell d’Administració d’Andorra Turisme, Francesc Camp, i el cònsol major d’Andorra la Vella, Jordi Minguillón, han signat aquest dimarts el conveni de cessió de l’espai d’aparcament del Parc Central perquè pugui acollir l’espectacle del Cirque du Soleil del 4 de juliol a l’1 d’agost.

Per tercer any consecutiu, el Comú cedeix de forma gratuïta els 7.450 metres quadrats d’aparcament, que s’aniran ocupant de forma esglaonada a partir del 5 de juny i com a molt fins al 10 d’agost, de manera que s’anirà tancant progressivament per als vehicles. A més, també s’inclou l’accés a aigua potable i punts de connexió a l’electricitat, així com la cessió de l’espai i l’ús de la zona annexa a l’skate park perquè els artistes puguin fer-hi els assajos i entrenaments.

Des de principis de juny es començarà la construcció de l’escenari i les graderies, de 19 metres d’alçada i 2.500 places respectivament.

Com a novetat d’enguany, el Comú esdevé col·laborador i podrà realitzar promoció turística d’Andorra la Vella com a capital dels Pirineus.

Text: ANA