Lao vol que una acadèmia espanyola de tennis s’instal·li al nou complex de Santa Coloma

Aquest dilluns es van inaugurar les obres que transformaran profundament les instal·lacions del Club de Tennis Santa Coloma i ara hem conegut més detalls del projecte que lidera l´empresari resident Miguel Lao. Un dels objectius és que s´hi instal·li una acadèmia de tennis espanyola del màxim nivell.

Els impulsors del projecte que transformarà l´actual Club de Tennis Santa Coloma aposten per un equilibri entre el pàdel i el tennis. Es construiran sis pistes de pàdel i es reformaran les tres de tennis actuals. A banda de portar un torneig internacional de l´ITF. Aquests dimarts, l´empresari Miguel Lao ha avançat els contactes perquè una acadèmia espanyola de primer nivell s´instal·li a Andorra.

“Estem parlant amb vàries acadèmies perquè portin el seu know-how”, ha explicat, “Andorra és un país que pot atreure molts esportistes, però comencem pels nostres nens, per inculcar valors d’esport”.

Lao ha lamentat que no s´hagi arribat a cap acord amb el director de l´escola de tennis del club, Jean-Baptiste Poux, que continuarà amb l´activitat del centre en unes instal·lacions alternatives. Tot i això, ha sigut directe en afirmar que “si no tenim un acord amb l’escola del club és perquè l’escola no ha volgut”, abans de desitjar molta sort a Jean-Baptiste Poux fora de Santa Coloma.

El projecte és força ambiciós i també la inversió, que no ha transcendit. Lao no dubte que pot ser una iniciativa rendible. L’empresari ha explicat que hi haurà un club social que “atreurà persones importants del país” i que servirà per finançar la part infantil. A més s’apostarà pels esdeveniments internacionals.

Les obres hauran d´estar inaugurades el maig vinent, quatre mesos abans de l´arribada del World Pàdel Tour, que té la presència assegurada durant tres anys consecutius.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.