app

A finals d’any és moment d’analitzar les millors i pitjors tecnologies de l’any. Quan l’any comença és el precís instant de fer vaticinis sobre el que ens depara.

Aquesta estructura que cada 365 es repeteix, en aquests inicis d’any ens ha deixat un previsió una mica arriscada feta per Fred Wilson, el fundador i soci d’Union Square Ventures, una de les primeres firmes d’inversions en NNTT.

En paraules del propi Wilson: “La fase de les xarxes socials a internet ha acabat”. Quan estem parlant de plataformes com Facebook o Twitter, ambdues amb uns nivells d’usuaris estratosfèrics aquesta sentència sembla una mica improbable.

El fundador d’Union Square Ventures ha assegurat que aquest 2015 serà l’any de les aplicacions de missatgeria instantànies com Whatsapp, Facebook Messenger o Line. Certament i tal com ha analitzat la signatura BI Intelligence, en els dos últims anys, el ritme de creixement en nombre d’usuaris de les aplicacions ha estat molt superior al de les xarxes socials, però, parlar de que el 2015 aquestes eclipsaran a les xarxes socials és una asseveració una mica arriscada. Les xifres ens indiquen que els usuaris en les xarxes socials són superiors als 2.000 milions a tot el món mentre que els d’aplicacions de missatgeria són 1.900 milions.

Per Tecnonews / AMIC – Redacció

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada