empleatsEl Servei d’Ocupació va registrar una caiguda del 17,9 per cent del nombre d’aturats durant el mes de desembre. En total el nombre de persones en recerca de feina es va situar en els 800, 174 menys que el mes de novembre.

La xifra és també sensiblement més baixa (-9,2%) que el desembre del 2012 en que la xifra d’aturats es va situar en 881 persones. Es tracta del nombre més baix d’aturats des del gener del 2012 i del setè mes consecutiu en què la xifra de desocupats és inferior al mateix període de l’any anterior.

El Govern, reunit en consell de ministres, ha valorat de manera molt positiva uns resultats que “posen de relleu que el mercat de treball comença a remuntar” i que s’inscriuen dins dels indicadors positius dels darrers mesos. Igualment s’ha destacat que la disminució de l’atur és fruit de la capacitat del sector privat de generar nous llocs de treball.

El Govern ha remarcat igualment que l’atur s’ha establert com una de les màximes prioritats polítiques com s’evidencia en el projecte de llei de pressupost del 2014. En total aquest any es destinaran a les polítiques actives d’ocupació un total de 2,7 milions d’euros, un 22,7 per cent més que l’any 2013 i un 87,7 per cent més que el 2012.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada