L’Animal Escola de Teatre ofereix un curs de 20 h adreçat a tots aquells que volen accedir als estudis oficials d’interpretació, tant en l’especialitat de text com de gest.

Durant el curs es treballarà de forma individualitzada i en grup, tant la part teòrica com la part pràctica dels exercicis d’interpretació, acompanyant l’alumne en el procés preparatori i oferint eines pràctiques i teòriques per ajudar l’alumne a potenciar les seves habilitats artístiques i enfocar-les  a superar les proves d’accés.

L’escola posa també a disposició de l’alumne el material imprés de les obres a treballar i un espai d’assaig perquè els aspirants puguin assajar i preparar-se en el seu temps lliure.

Horaris:

1a etapa: 1 i 2 d’abril de 10h a 13h i de 16 a 19h.

2a etapa: A concretar segons la disponibilitat de l’alumnat.  

 Preu: 135€ (10% de descompte amb el Carnet Jove)

 L’Animal Escola de Teatre

L’Animal és una escola d’Art Dramàtic situada a Escaldes-Engordany que va obrir les seves portes el setembre de 2013.

L’escola és el projecte personal de l’actriu andorrana Irina Robles, llicenciada en Art Dramàtic per l’Institut del Teatre de Barcelona i Postgraduada en Teatre i Educació per l’Institut del Teatre de Vic. 

La idea neix de la inquietud de l’actriu per crear una pròpia metodologia i pedagogia teatral a través de la qual poder transmetre els principals coneixements i valors del teatre de forma útil i pràctica tant per als futurs artistes com per a tothom que tingui ganes d’endinsar-se i descobrir el món teatral pel sol fet de passar una bona estona.

L’Animal creu en la vital importància del desenvolupament expressiu i creatiu de les persones donant prioritat al procés d’aprenentatge dels alumnes i la qualitat del treball dins l’aula, per sobre de l’espectacle o producte final.

L’escola dóna servei a aquelles persones que volen fer un curs amb regularitat i a aquelles que volen formar-se en tallers específics en el món de les arts escèniques. Aquests tallers també estan enfocats als professionals que volen seguir formant-se o reciclar-se en la professió d’actor. D’aquesta manera l’escola també es nodreix de professionals convidats del món de les arts escèniques que ens ofereixen la seva experiència i professionalitat com a creadors i pedagogs. Esdevenint així un espai dinàmic on l’Art i la creativitat són la base del creixement de les persones.

Actualment l’escola també està oferint classes a Sant Julià de Lòria.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada