animac2Demà dimarts, 17 de desembre,a les 22 hores, tindrà lloc a Cinemes Guiu de la Seu d’Urgell el passi de cinema d’animació Realitat 2.0 programa del certamen Animac Camina 2013. Aquesta sessió, recomanada a majors de 12 anys, s’hi projectaran els següents films d’animació:

Fresh Guacamole, PES, EUA, 2012, 2 minuts. Nominat als Oscar d’animació 2013

Feral, Daniel Sousa, EUA, 2012, 13 minuts.

Sharaf, Hanna Heilborn, Suècia, 2012, 13 minuts.

Bajo la almohada, Isabel Herguera, Espanya, 2012, 8 minuts. Animació a partir de dibuixos de nens seropositius a l’Àfrica.

The people who never stop, Florien Piento, França, 2012, 3 minuts. Primer premi al festival d’animació d’Annecy i Siggraph

Lipsett diaries, Theodore Ushev, Canadà, 2010, 14 minuts. Premis a Melbourne, Hiroshima, Annecy.

Les mots de la carpe, Lucrèce Andreae, França, 2012, 4 minuts.

Reality 2.0, Víctor Orozco, Mèxic, 2012, 11 minuts. Més de 15 premis per tot el món, per a un documental fet amb animació.

Animac Camina és la part més representativa de la mostra Animac que se’n va de gira pel territori. De totes les pel·lícules programades, la mateixa direcció artística fa una selecció de films en forma de diferents programes, d’aproximadament d’una hora cadascun, pensats per a diferents públics i territoris.

Aquests programes estan pensants per difondre l’art de l’animació a d’altres festivals, programacions de cinema i altres esdeveniments culturals.

Aquesta itinerància del festival Animac arriba a la Seu d’Urgell a través de la xarxa d’activitats culturals Transversal, i s’inclou dins programa nadalenc del Món Màgic de les Muntanyes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada