L’Andorra suma només un punt a casa davant el Mataró

El FC Andorra no ha pogut passar de l’empat a 2 aquesta tarda a Borda Mateu. Els tricolors han sumat només un punt davant el Mataró. Això sí, els 4 gols del partit han arribat al primer quart d’hora de joc, els del Mataró, després de dues errades defensives dels andorrans.

L’Andorra ha sortit avui decidit a buscar la victòria. Als 4 minuts de joc, gol d’Arturo. Assistència a l’espai de Marc Ferrer, i el davanter que feia el seu gol número 10 a la lliga.

A partir d’aquí, les errades de l’Andorra han donat dos gols al Mataró. Al minut 11 ha arribat la primera, que ha donat peu a una gran jugada d’Uri, que marcava amb un xut ajustat al pal.

I just 2 minuts després, la segona. Ara, Aitor col·locava una vaselina que posava el partit coll amunt, amb un 1 a 2.

Però al quart d’hora de joc, l’Andorra ha pogut empatar de nou. De nou Arturo ho provava, però el rebuig del porter era aprofitat per Ludo per fer pujar l’empat a 2, que acabaria sent definitiu.

Al segon temps, l’Andorra ha estat el clar dominador. Víctor Hugo no dóna la pilota per perduda i el seu centrat xut el rebutja el porter al pal i després a córner.

En definitiva, l’equip es refà de la derrota de la setmana passada i continua imbatut a casa des del novembre amb la visita del Lloret. Precisament, el proper rival.