jordi minguillon

El cònsol major d’Andorra la Vella, Jordi Minguillón, el president de l’Associació de Comerciants del Centre Històric, Miquel Canturri, la presidenta de l’Associació de Comerciants i Propietaris Avinguda Meritxell, Sònia Yebra, i el vicepresident de l’Associació de Comerciants de Riberaygua i Travesseres, Antoni Miralles, han presentat, aquest dijous al matí al Comú d’Andorra la Vella, la nit temàtica ‘Boho Chic’ que se celebrarà al centre històric de la capital el pròxim 10 d’octubre, de les 19 a les 22 hores, amb motiu de la 3a edició de l’Andorra Shopping Festival. Durant l’acte presentació, el cònsol major d’Andorra la Vella, Jordi Minguillón, ha anunciat que “com a novetat enguany el tall de circulació de l’avinguda Meritxell, que es farà efectiu a partir de les sis de la tarda i es mantindrà fins a les deu de la nit, s’ampliarà fins Doctor Vilanova” i ha afegit que “mantindrem el pas alternatiu per l’aparcament del Trillà”. “L’objectiu d’aquesta ampliació és fomentar el trànsit de persones cap al Centre Històric”, ha admès.

Aquest dijous al matí al Comú d’Andorra la Vella, el cònsol major, Jordi Minguillón, el president de l’Associació de Comerciants del Centre Històric, Miquel Canturri, la presidenta de l’Associació de Comerciants i Propietaris Avinguda Meritxell, Sònia Yebra, i el vicepresident de l’Associació de Comerciants de Riberaygua i Travesseres, Antoni Miralles, han detallat les diferents propostes que es realitzaran durant la nit temàtica ‘Boho Chic’, que se celebrarà al Centre Històric de la capital el pròxim dissabte 10 d’octubre, de les 19 a les 22 hores, coincidint amb la celebració de la 3a edició de l’Andorra Shopping Festival. En aquest sentit, per tal d’incentivar el pas dels visitants pel Centre Històric, el cònsol major, Jordi Minguillón, ha precisat que “una de les novetats d’enguany serà l’ampliació del tall de circulació de l’avinguda Meritxell fins al carrer Doctor Vilanova”, tot i que ha recordat que “es mantindrà el pas alternatiu per l’aparcament del Trillà”.

Des de l’Associació de Comerciants del Centre Històric, Miquel Canturri s’ha mostrat molt satisfet amb aquesta ampliació de la zona de vianants, ja que tal com ha indicat, “hem fet aquesta petició al Comú perquè creiem que és una bona manera per evitar que el tall de circulació ens perjudiqui tant com en anys anteriors”. D’altra banda, la presidenta de l’Associació de Comerciants i Propietaris Avinguda Meritxell, Sònia Yebra, també ha valorat molt positivament la decisió i ha recalcat que “quan no hi ha una zona de vianants, lògicament el flux aspira cap a dins i els extrems es veuen perjudicats”. “Aquesta mesura també beneficiarà l’avinguda Meritxell, ja que com més afluència hi hagi al centre històric més ens beneficiarà a tots”. Respecte a l’estètica ‘Boho Chic’, el president de l’Associació de Comerciants del Centre Històric, Miquel Canturri, ha explicat que “tot i ser una tendència una mica desconeguda, es pot entendre com traslladar l’estètica rústica del camp a la ciutat”.

En relació amb totes les activitats que s’han programat per al 10 d’octubre, Minguillón ha explicat que “des del Comú i les associacions de comerciants hem pensat que aquest dia s’havia d’aprofitar, ja que amb el pont de la hispanitat esperem un gran nombre de visitants, i, a més, el diumenge 11 d’octubre l’Andorra Shopping Festival també organitzarà diverses animacions comercials”. “Es preveu un dissabte ple de visitants i ho hem volgut aprofitar per portar gent cap al centre històric”, ha admès.

Quant a les activitats programades que es realitzaran durant la nit temàtica ‘Boho Chic’ del 10 d’octubre, destaquen les adreçades als més menuts com ara l’espectacle que es farà a la plaça de la Rotonda o el taller de corones i polseres florals que se celebrarà a la plaça Rebés a les cinc de la tarda. Pel que fa als espectacles musicals, hi haurà diferents actuacions per tota l’avinguda des de les sis de la tarda fins a les deu de la nit, i, a més, de les 20 a les 23 hores, diferents grups musicals del país realitzaran concerts pel barri antic, l’avinguda i plaça Príncep Benlloch i plaça Guillemó. Pel que fa a la restauració, Miquel CanturrI ha detallat que coincidicnt amb l”Andorra a Taula’, diferents restaurants del centre històric oferiran també menús especials fets per a l’ocasió. Respecte a l’avinguda de Riberaygua i Travesseres, Antoni Miralles, ha comentat que s’oferiran animacions i promocions especials i ha recalcat que “serà una molt bona ocasió per donar a conèixer la recent remodelació que s’ha fet a la zona amb unes voravies que conviden al passeig”.

Durant la jornada també es faran diferents concursos i sorteigs, com per exemple el concurs que es realitzarà per escollir la fotografia més atractiva realitzada des del ‘photo call’ habilitat per a tal efecte o el sorteig d’un Iphone 6s que s’efectuarà entre totes aquelles persones que realitzin compres superiors a 50 euros.

Després de la celebració de la nit temàtica ‘Boho Chic’, els establiments comercials adscrits a l’Andorra Shopping Festival reprendran durant el diumenge 11 d’octubre totes les accions programades des d’Andorra Turisme.

(Text i foto: ANA)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada