L’Andorra Gospel Cor tanca temporada amb un concert a l’església de la Massana

L’Andorra Gospel Cor celebra aquest diumenge el concert final de temporada a l’església de la Massana. La formació oferirà el seu habitual repertori de clàssics de la música espiritual americana i peces de la tradició africana, soul i pop. En aquesta ocasió però estrenarà dues peces noves: Lean on me de Bill Withers i Bohemian Rhapsody dels Queen.

El director del cor, Marcel Estornell, ha explicat que són dues peces que a més de ser conegudes pel gran públic permeten harmonies molt interessants i que suposen un repte per al cor.

L’actuació d’aquest diumenge tanca un curs de consolidació per a l’Andorra Gospel Cor, que ha realitzat actuacions al Mercat de Nadal de la Massana, a l’església de Sant Serni Canillo, al centre d’Educació d’adults a Aixovall i a la Fira Andoflora.

A més de la consolidació des de la vessant interpretativa, el cor també ho ha fet a nivell formal en constituir-se com a associació, presidida per Toni Moliné. Moliné ha destacat que el cor va més enllà dels 25 cantaires que actualment l’integren. “Al llarg dels cinc anys de vida hi ha passat molta gent que, en molts casos, ho han hagut de deixat per qüestions personals i que hi tornen o hi tornaran amb la màxima normalitat”.

Malgrat tot, ha deixat clar que és una “comunitat oberta” i que tothom que li agradi cantar “pot venir a provar-ho i, si els agrada, quedar-s’hi com ha fet la majoria dels actuals integrants”.

L’actuació tindrà lloc a les sis de la tarda i l’entrada és gratuïta. El cor, que té entre els seus solistes Marta Verdes, Sussana Tornos, Marc Pérez, Anna Freixas i Xavier Tomàs, comptarà amb l’acompanyament del pianista Toni Fernàndez.

2 comentaris

  1. Em podrieu dir quin dia de la setmana teniu l’assaig? Gràcies

  2. Em podríeu dir quin dia teniu l’assaig? Gràcies

Comments are closed.