L’Andorra Gospel Cor tanca temporada amb dos concerts el cap de setmana

L’Andorra Gospel Cor oferirà aquest diumenge el concert de tancament de temporada. Serà diumenge, dia 2 de juliol, a les 19 hores a l’església de la Massana amb entrada gratuïta.

El cor, dirigit per Marcel Estornell, interpretarà el seu repertori habitual composat per peces espirituals nord-americanes i africanes a més d’adaptacions de temes pop. En aquesta actuació, prèvia a les vacances d’estiu, el conjunt estrenarà dues peces com són “The power of your love”, amb Marc Pérez i Susanna Tornos com a solistes, i “I sing because I’m happy”.No serà però l’única actuació de l’Andorra Gospel Cor el cap de setmana. 

Dissabte participarà en el Jambo Street Music amb un concert a l’aire lliure a les 19 hores a la Plaça Príncep Benlloch i compartint escenari amb dues formacions vocals com són els Cor Internacional d’Andorra i el Cor Rock d’Encamp.

Marcel Estornell ha destacat que les dues actuacions del cap de setmana, especialment la del diumenge en un espai més adequat, seran una magnífica ocasió per descobrir nous temes i veure l’evolució que ha viscut l’Andorra Gospel Cor el darrer any.

Estornell considera que la formació, que compta amb una vintena de cantants, està plenament consolidada i preparada per anar incorporant cada cop temes de major complexitat tècnica.