L’Andorra Fons tanca l’edició de 2014 amb bons resultats i èxits de participació

esqui-fonsTot i la previsió meteorològica no favorable, els esquiadors dels diferents clubs catalans van assistir a una Andorra Fons amb nous circuits a les distàncies de 20, 10 i 5km. Així, la 24a edició de la marxa andorrana va comptar amb una molt bona participació de 141 corredors de les 150 places disponibles.

Els corredors del Nòrdic Esquí Club La Rabassa – Naturlandia van obtenir molt bons resultats a la seva prova tot realitzant quatre pòdiums. A la categoria reina de 20km, Ireneu Esteve referma la seva condició de favorit i s’adjudica la prova amb un temps de 59 minuts i 43 segons amb 54 segons sobre el segon classificat Xabier Macías. Marc Pellicer confirma la seva progressió i acaba la prova de 5km en segons posició a 1 minut i 41 segons del guanyador Cesc Colell del club CEFUC. Ona Ferrando també demostra el seu bon estat de forma i finalitza la prova de 2,5km en segona posició a 15 segons de la guanyadora Jana Selles del club Bellver. A la categoria dels més petits de 0,5km, Marc Escabias finalitza també en segona posició a 1 minut i 33 segons de Jofre Puig del club Bellver.

La resta de corredors del NEC La Rabassa – Naturlandia, tot i no finalitzar dins els pòdiums, certifiquen la seva bona progressió i preparació davant els Campionats d’Espanya que es celebraran del 19 al 23 de març.

Text: Oscar Balcells

Fotografia: Montserrat Altimiras