L’andorrà Daniel Arellano, artista visual a Alemanya

Daniel Arellano
Daniel Arellano. Foto: ATV

S’ha inaugurat aquest dissabte a Alemanya una exposició de clics amb un andorrà encarregat de fer el mapatge i les videoprojeccions en una ciutat diminuta. És Dani Arellano, que porta una llarga trajectòria dedicada a aquestes figuretes.

Milers de clics s’escampen pels diorames per crear un espectacle únic on admirar cadascuna de les reproduccions de la vida al planeta en qualsevol de les seves ciutats i fins i tot a l’espai. Es pot veure el Maximilan Park a la ciutat de Hamm a Alemanya.

El seu creador és Oliver Schaffer que fa dos anys va conèixer Dani Arellano a través d’Instagram i el seu canal Dan Dreams a Youtube on va quedar impressionat amb el seu treball amb els ninotets i, sobretot, les projeccions sobre maqueta.

En les últimes setmanes el Dani ha treballat de valent per encaixar les projeccions i que les llums ballin al ritme de la música en un món màgic. Aquest és un camí que fa temps que experimenta al seu canal Youtube i que de moment continuarà a Barcelona.

A partir d’aquest dissabte l’andorrà Dani Arellano escriu un gran capítol de la seva trajectòria visual en una plaça molt valorada. Ben aviat tornarà a Andorra per posar en marxa el Festival Ull Nu.

TOTES LES NOTÍCIES