L´Andorra Aviation Academy iniciarà el curs vinent les seves activitats una vegada superades les auditories de l´Agència Europea de Seguretat Aèria. L’entitat serà pionera al país a l’hora d’oferir formacions de pilots comercials amb reconeixement internacional.

Per aquest primer curs l´escola té dotze alumnes, dos dels quals són d’Andorra i la resta de països com ara França, Espanya o Grècia. Els quatre primers s´incorporaran a l´agost i la resta al setembre. Els que no disposin de la llicència de pilot privat hauran de fer el curs en una acadèmia de l´estat de Florida, amb la qual el centre andorrà manté un conveni de col·laboració.

Una vegada superat aquest primer requeriment, iniciaran la resta de la formació a Andorra, França i novament els Estats Units, que els permetrà aconseguir el títol de pilot comercial en un període de tres anys. L’escola està a l´espera del reconeixement oficial de la titulació per part del ministeri d’Educació i Enssenyament Superior.

L´Andorra Aviation Academy oferirà un pla d´estudis que no se centra només a aconseguir que un pilot pugui controlar una aeronau. S´ofereix una formació en què l´estudiant aprendrà també a dirigir empreses aeronàutiques.

Ara fa un any que l´acadèmia va passar un dels últims controls de l´Agència Europea de Seguretat Aèria. Auditories que, a través de sistemes de control molt estrictes, han verificat que tota la formació, tant teòrica com pràctica, compleix els requisits imposats per EASA.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada