L’Andorra Aviation Academy iniciarà les activitats aquest curs amb 12 alumnes

L´Andorra Aviation Academy iniciarà el curs vinent les seves activitats una vegada superades les auditories de l´Agència Europea de Seguretat Aèria. L’entitat serà pionera al país a l’hora d’oferir formacions de pilots comercials amb reconeixement internacional.

Per aquest primer curs l´escola té dotze alumnes, dos dels quals són d’Andorra i la resta de països com ara França, Espanya o Grècia. Els quatre primers s´incorporaran a l´agost i la resta al setembre. Els que no disposin de la llicència de pilot privat hauran de fer el curs en una acadèmia de l´estat de Florida, amb la qual el centre andorrà manté un conveni de col·laboració.

Una vegada superat aquest primer requeriment, iniciaran la resta de la formació a Andorra, França i novament els Estats Units, que els permetrà aconseguir el títol de pilot comercial en un període de tres anys. L’escola està a l´espera del reconeixement oficial de la titulació per part del ministeri d’Educació i Enssenyament Superior.

L´Andorra Aviation Academy oferirà un pla d´estudis que no se centra només a aconseguir que un pilot pugui controlar una aeronau. S´ofereix una formació en què l´estudiant aprendrà també a dirigir empreses aeronàutiques.

Ara fa un any que l´acadèmia va passar un dels últims controls de l´Agència Europea de Seguretat Aèria. Auditories que, a través de sistemes de control molt estrictes, han verificat que tota la formació, tant teòrica com pràctica, compleix els requisits imposats per EASA.