via-catalanaL’Assemblea Nacional Catalana d’Andorra, de la mateixa manera que l’ANC en el seu conjunt, donarà suport a les candidatures independentistes, és a dir, les CUP i Junts Pel Si, a les properes eleccions plebiscitàries del 27 de setembre a Catalunya, essent qualsevol altra opció segons ells “un no directe o encobert a les aspiracions de llibertat de Catalunya”.

L’entitat té previstos una sèrie d’actes durant aquest estiu destinats a motivar els residents catalans a Andorra a votar ‘si’, ja que segons ells, ningú no podrà negar el caràcter plebiscitari de les eleccions si guanya el ‘si’.

Com a prioritat principal volen aconseguir que el màxim nombre possible de residents catalans a Andorra puguin votar a les eleccions, i per això repartiran fulletons informatius a 25.000 bústies del Principat. En paraules del seu coordinador, “Ens hauria agradat poder repartir els fulletons només a les bústies dels residents catalans, però no tenim accés a cap llista on apareguin tots, així doncs vam decidir fer-ho d’aquesta altra manera. Sabem que una part dels fulletons els rebran famílies que no podran votar a les eleccions, però és la millor manera que hem trobat per fer arribar la informació al màxim nombre de residents. Aquestes eleccions són el punt decisiu del procés català i les hem de guanyar.” 

El primer acte que organitzarà l’assemblea serà el proper dijous dia 6 i es tractarà d’una xerrada explicant el procés a seguir per poder votar des d’Andorra de la forma més ràpida possible. Tindrà lloc el dia 6 d’agost a les 20.00 a La Llacuna. De la mateixa manera, el dia 27 d’agost a les 20.00h els autors del llibre “I si xerrem amb el veí del segon?”, David i Toni, faran una presentació amb arguments per indecisos. L’assemblea té previstos més actes de cara al setembre, incloent una manifestació, autobusos per baixar a la Diada de l’11S a Barcelona, i altres.

Text: ANC Andorra

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada