agolsL’Escola Els Agols de Montferrer (Alt Urgell) no disposa d’aules suficients per als alumnes que començaran el curs el setembre vinent. L’edifici on s’ubica actualment el centre, inaugurat el curs 2010-2011, disposa de quatre classes. L’any següent ja es van haver d’adaptar espais com la biblioteca i una aula de desdoblaments per fer front a l’augment d’alumnes matriculats. El proper curs 2015-2016, però, l’escola acollirà 80 alumnes que es distribuiran en set grups classe, que l’edifici actual ja no pot encabir.

El projecte arquitectònic inicial ja preveia la construcció de dos classes més, que finalment no van ser construïdes. Aquestes classes s’han reclamat des del curs 2012, per tal de poder utilitzar la biblioteca i l’aula de desdoblaments per a la seva funció original. Tot i que els Serveis Territorials del Departament d’Ensenyament a Lleida asseguren que tenen prevista la construcció d’aquestes classes i que la secció d’obres dels serveis territorials vetlla per a que així sigui, a data d’avui no es té constància que s’hagi iniciat el procediment de contractació d’aquesta actuació.

 Atesa la proximitat de l’inici del curs escolar, l’AMPA de l’escola Els Agols de Montferrer denuncia la manca de previsió del Departament d’Ensenyament en la construcció de l’actual edifici i en l’eliminació de les dues classes inicialment previstes, ja que l’augment del nombre d’alumnes era fàcilment constatable a partir dels matriculats a la Llar d’Infants municipal.

 I per fer front a aquesta situació, exigeixal Departament d’Ensenyament que es desbloquegi la situació de manera immediata, per tal que els alumnes puguin iniciar el curs amb la garantia d’unes instal·lacions adequades, especialment si es té en compte que l’escola va ser construïda de nova planta fa tot just cinc anys i que, per tant, els seus alumnes no s’haurien de veure sotmesos a solucions provisionals.

 (Text:  AMPA de l’escola Els Agols de Montferrer)agols

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada